Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

2014 kpss önlisans sınavı nasıldı yorumlar

2014 kpss önlisans sınavı nasıldı yorumlar burada. Sınava girdiyeseniz sizde aşağıdaki yorum kısmından sınavla ilgili görüşünüzü yazabilir yayınlayabilirsiniz. Sınava girmiş olan tüm adaylara başarılar diliyorum. Umarım herşey umduğunuz gibi olur. Sınavda size sorulan sorularla ilgili yorumunuz fikriniz nedir? Lütfen aşağıdaki yorum kısmından paylaşınız. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

2014 kpss lise sınavı nasıldı yorumlar

2014 kpss lise sınavı nasıldı yorumlar burada. Sınava girdiyeseniz sizde aşağıdaki yorum kısmından sınavla ilgili görüşünüzü yazabilir yayınlayabilirsiniz. Sınava girmiş olan tüm adaylara başarılar diliyorum. Umarım herşey umduğunuz gibi olur. Sınavda size sorulan sorularla ilgili yorumunuz fikriniz nedir? Lütfen aşağıdaki yorum kısmından paylaşınız. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Ösymden kpss lise önlisans sınavına gireceklere önemli uyarı

Ösymden kpss lise önlisans sınavına gireceklere önemli uyarı Nüfus cüzdanı olmayanlar, nüfus cüzdanlarında fotoğraf olmayanlar, nüfus cüzdanlarında soğuk mühür yok olmuş olanlar, TC kimlik numarası kimliklerinde olmayanlar aman dikkkat bu uyarı sizleri ilgilendiriyor. BASIN DUYURUSU (24 Eylül 2014) Nüfus Cüzdanı Olmayan/Nüfus Cüzdanında T.C. Kimlik Numarası/Fotoğrafı Bulunmayan/Soğuk Damgası silinmiş 2014 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Ön Lisans Adaylarının Dikkatine 26/09/2012 tarihli ve 28423 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Adayların ve Sınav Görevlilerinin Sınav Binalarına Giriş Koşullarına İlişkin Yönetmelik gereğince adayların sınavlara alınmalarında Sınava Giriş Belgesi ile birlikte Nüfus Cüzdanı veya süresi geçerli pasaport bulundurulması zorunludur. Bunların dışında bir özel kimlik belgesi geçerli değildir. Ancak bu durum, sınavdan bir gün önce nüfus cüzdanını kaybeden adaylar için sorun oluşturmakta, bu durumdaki adayların, hafta sonu tatili olması nedeniyle

Peygamber, nebi, resul, vahiy ve suhuf kavramlarının anlamlarını araştırınız

Peygamber, nebi, resul, vahiy ve suhuf kavramlarının anlamlarını araştırınız Değerli öğrenciler bu yazımızda bu kavramların anlamrını bulacaksınız. İşte Peygamber, nebi, resul, vahiy ve suhuf kavramlarının anlamları Peygamber : Allah'ın elçisidir. İnsanları doğruya, iyiye güzele yönetmekle görevli kimse. Nebi : Kendisine Allah tarafından kitap gönderilen peygamber. Resul : Kendisine Allah tarafından kitap gönderilmeyen peygamber. Suhuf : Sayfalar demektir. Bazı peygamberlere gönderilen küçük kitapçıklara risalelere verilen addır. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Peygamberlerde bulunması gereken sıfatlarla ilgili bir araştırma yapınız

Peygamberlerde bulunması gereken sıfatlarla ilgili bir araştırma yapınız defterinize yazınız. Peygamberlerde bulunması gereken sıfatların anlamlarını araştırarak defterinize yazınız. Peyamberlerde bulunan özellikler şunlardır. 1. Sıdk : Doğruluk demektir. Tüm peygamberler doğru dürüst insanlardır. Her sözleri doğru ve yalansızdır. 2. Emanet : Güvenilir olmak anmaına gelir. Tüm peygamberler güvenilirdir. Peygamberler güvenilirdirler, emanete sahip çıkarlar, yaptıkları anlaçmalara uyarlar, hile yapmazlar. 3. Tebliğ : Duyurmak iletmek analmındadır. Allah'tan alınan vahiyler emirler yasaklar kısaca herşey insanlara aynen iletme duyurma görevler vardır. 4. Fetanet : Akıllı zeki olma . Her peygamber akıllı ve zekidir. Bu sayede görevlerini en iyi şekilde yapabilmişlerdir. 5. İsmet : Günah işlememek . Peygamberler günah işlemezler. Örnek insanlardır. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların

MEB 2014 yılı 40 bin öğretmen ataması taban ve tavan puanları

MEB 2014 yılı 40 bin öğretmen ataması taban ve tavan puanları açıkladı. Buna göre 2014 yılında yapılan çeşitli branşlardaki 40000 öğretmen ataması sonucu oluşan taban ve tavan puanlara aşağıdaki linklerden ualaşabilirsiniz. İşte 2014 yılında eylül ayında yapılan 40 bin öğretmen ataması sonucu oluşan taban ve tavan puanlar Alan Bazlı İlk Atama Taban Puanları İçin Tıklayınız Kurum Bazlı İlk Atama Taban Puanları İçin Tıklayınız Alan Bazlı Açıktan-Yeniden-Kurumlar Arası Taban Puanlar İçin Tıklayınız Kurum Bazlı Açıktan-Yeniden-Kurumlar Arası Taban Puanlar İçin Tıklayınız Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

MEB 2014 yılı 40 bin öğretmen atama sonuçları

MEB 2014 yılı 40 bin öğretmen atama sonuçları açıklandı. MEB Milli eğitim Bakanlığı çeşitli branşlarda yapılan toplam 40 bin öğretmen ataması işlemini bilgisayar ortamında gerçekleştirdi ve açıkladı. Öğretmen adayları atama sonuçlarını atanıp atnmadıklarını aşağıdaki linkten sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Hayırlı olsun. İlk Atama Sonuçları İçin Tıklayınız Millî Sporcu Atama Sonuçları İçin Tıklayınız Açıktan-Kurumlar Arası Yeniden Atama Sonuçları İçin Tıklayınız Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

İşte Ösym e-YDS 2014/1 Sonuçları

İşte Ösym e-YDS 2014/1 Sonuçları Ösym 20 Eylül 2014 tarihinde yapılan 2014(e-YDS 2014/1) Elektronik Yabancı Dil Sınavının sonuçlarını açıkladı. Sınava giren adaylar Ösym e-YDS 2014/1 Sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak Ösym'nin sınav sonucu öğrenme sayfasına ulaşabilmektedirler. Açılan sayfada TC kimlik numaranız ve aday işlemleri şifreniz ile sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Başarılar dileriz. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

2014-Adli-Yargı-Avukat başvuruları başladı kasım 2014

2014-Adli-Yargı-Avukat başvuruları başladı kasım 2014 2014 Adalet Bakanlığı Avukatlar İçin Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı(2014-Adli-Yargı-Avukat), 30 Kasım 2014 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Sınava başvurular, 22 Eylül-1 Ekim 2014 tarihleri arasındadır. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Ales başvuruları başladı kasım 2014

Ales başvuruları başladı kasım 2014 23 kasım 2014 tarihinde yapılacak olan 2014 ales sonbahar dönemi sınavı başvuruları bugün başladı. Adaylar Ösym'nin internet sitesi üzerinden sınav ücretini ödeyebileceklerdir. Daha sonra ise aday işlemleri sistemine girerek gerekli başvuru işlemlerini yapabileceklerdir. 2014 ales ilkbahar dönemi sınavı başvuruları 22 Eylül-1 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacaktır. Ales sınavı na girecek tüm adaylara duyurulur. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Turksat 4a uydusu otomatik kanal tarama frekansı nedir?

Turksat 4a uydusu otomatik kanal tarama frekansı nedir? Turksatdan yayın yapan kanallar 18 eylül 2014 tarihi itibariyle uydu değiştirerek turksat 4a uydusu üzerinden yayına geçtiler. Dolayısıyla 18 eylülde herkes uydu kanallarında sinyal olmadığını gördüler. Bunu nasıl halledebilirim yeni frekansları nasıl yüklerimi düşünmeye başladılar. İşte Turksat 4a uydusunun otomatik tarama yapıp tüm kanalları tek frekans üzerinden ayarlamanızı sağlayacak olan frekans 11844 V 2222 Yukarıda verdiğimiz frekans üzerinden şebeke açık yapıp tarama yaptırdığınız takdirde tüm kanallar otomatik bulunup yüklenecektir. İyi seyirler dileriz... Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Facebook Sayfamızı beğenmek için tıklayınız..

Ösym 2014-Lise Önlisans sınavı giriş belgeleri yayında

Ösym 2014-Lise Önlisans sınavı giriş belgeleri yayında 27 Eylül 2014 tarihinde yapılacak 2014-Lise Önlisans (Kamu Personel Seçme Sınavına) girecek olan adayların sınava nerede gireceğini gösteren ve sınava girerken yanlarında bulundurmaları gereken sınav giriş belgesi Ösym tarafından yayımlandı. 2014-Lise Önlisans sınavı giriş belgelerini adaylar Ösym'nin aday işlemleri sistemine girerek edinebilmektedirler. 2014-Lise Önlisans Kamu Personel Seçme Sınavına girecek olan adaylar Ösym 2014-Lise Önlisans sınavı giriş belgeleri yayında aman unutmayın. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Ösym 2014-YDS Sonbahar Sonuçları Tıkla Öğren

Ösym 2014-YDS Sonbahar Sonuçları Tıkla Öğren Ösym 7 Eylül 2014 tarihinde yapılan 2014-YDS Sonbahar Dönemi Sınavının değerlendirme işlemleri tamamladı ve sonuçları açıkladı. 2014 YDS sonbahar dönemi sınavına giren adaylar sınav sonuçlarını aşağıdaki linkten kolayca öğrenebilmektedirler. Aşağıdaki linke tıklayarak açılan sayfada TC kimlik no ve aday işlemleri sistemi şifrenizle birlikte sonucunuzu öğrenebilirsiniz. 2014-YDS Sonbahar Dönemi Sonuçları Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Ösym 2014-İcra Müdür Yardımcılığı sınavı giriş belgeleri yayında

Ösym 2014-İcra Müdür Yardımcılığı sınavı giriş belgeleri yayında 21 Eylül 2014 tarihinde yapılacak 2014-İcra (Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavına) girecek olan adayların sınava nerede gireceğini gösteren ve sınava girerken yanlarında bulundurmaları gereken sınav giriş belgesi Ösym tarafından yayımlandı. 2014-İcra sınavı giriş belgelerini adaylar Ösym'nin aday işlemleri sistemine girerek edinebilmektedirler. İcra Müdür Yardımcılığı sınavına girecek olan adaylar Ösym 2014-İcra Müdür Yardımcılığı sınavı giriş belgeleri yayında aman unutmayın. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Ösym 2014-Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri yayında

Ösym 2014-Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri yayında 20 Eylül 2014 tarihinde yapılacak 2014-Kaymakamlık (İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavına) girecek olan adayların sınava nerede gireceğini gösteren ve sınava girerken yanlarında bulundurmaları gereken sınav giriş belgesi Ösym tarafından yayımlandı. 2014-Kaymakamlık sınavı giriş belgelerini adaylar Ösym'nin aday işlemleri sistemine girerek edinebilmektedirler. Kaymakamlık sınavına girecek olan adaylar Ösym 2014-Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri yayında aman unutmayın. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu (15 Eylül 2014)

Ösym boş kalan üniversite kontenjanlarına yerleştirme yapmak için tercih almaya başlıyor. Ek yerleştirme kontenjanları ve tercih işlemlerinin detaylarının yazılı olduğu kılavuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Üniversitelerde boş kalan kontenjanlara 18-25 eylül 2014 tarihlerinde ek yerleştirme yapılacaktır. Tercih işlemleri için 10 TL ücret yatırılması gerekmektedir. Tercih yapacak tüm öğrencilere başarılar dileriz. 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu (15 Eylül 2014) Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Aman dikkat üniversitelere ek yerleştirme yapılacak

Aman dikkat üniversitelere ek yerleştirme yapılacak. Ösym boş kalan üniversite kontenjanlarına adaylardan alacağı tercihlere göre yerleştirme yapacaktır. İlgilenen tüm adaylara duyurulur. Konu ile ilgili Ösym'nin yayınladığı duyuru metni ve tercih kılavuzu aşağıda paylaşılmıştır. DUYURU (15 Eylül 2014) 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme : Başvurular 2014-2015 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan ve yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına, 2014-ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, 18-25 Eylül 2014 tarihleri arasında internet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacaklardır. Başvuru merkezlerinden/ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden tercih işlemi yapılmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler işleme alınacaktır. Posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilmek istenen Tercih Formları işleme alınmayacaktır. Ek yerleştirme i

2014-2015 eğitim öğretim yılı yarın başlıyor

2014-2015 eğitim öğretim yılı yarın başlıyor . MEB'e bağlı olan ilk öğretim ve orta öğretim okullarının tüm sınıfları için yarın yani 15 eylül 2014 pazartesi günü okullar başlıyor. Bildiğiniz gibi 1.sınıfa başlayan öğrenciler için okullar geçen hafta pazartesi başlamıştır. 15 eylül 2014 itibariyle tüm öğrenciler için okullar başlamış olacaktır. Tüm öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz. Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

2014 öğretmen atama kontenjanları tıkla indir

2014 öğretmen atama kontenjanları tıkla indir. MEB öğretmen kontenjanlarını yayınladı. Aşağıdaki linkten kontenjanlara ulaşabilirsiniz. 2014 Yılı Eylül Dönemi Öğretmenlik Başvuru ve Atama Duyurusu İçin Tıklayınız Kontenjanlar İçin Tıklayınız Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Özel Eğitim Öğretim Desteği Tercih Sonuçları

Özel Eğitim Öğretim Desteği Tercih Sonuçları MEB tarafından açıklandı. Özel okullara tercih yapan öğrencilerin tercih sonuçları açıklandı. Başvuru yapan öğrenciler sonuçlarını yani özel okullarda okurken destek alacak olanlar belirlendi ve açıkladı. Sonucunuzu aşağıdaki linkten TC kimlik numaranız ve doğum tarihinizi girerek öğrenebilirsiniz. http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2_4/ookeod/eod/sonuc.aspx?prm=sonuc Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz. Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın. Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz. Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

40 bin öğretmen ataması hangi branştan kaç öğretmen alınacak?

40 bin öğretmen ataması hangi branştan kaç öğretmen alınacak?, 40 bin öğretmen atamasında hangi meslekten kaç kişi alınacak? TBMM meclisinden geçen torba yasanın içerisinde 40 bin öğretmen ataması da bulunmaktaydı. 40 bin öğretmen ataması yakın bir tarihte MEB tarafından yapılacaktır. Öğretmen adayları nın merakla beklediği 2014 yılı 40 bin öğretmen ataması nihayet yapılıyor. Kanunun meclisten geçmesinden sonra şimdi kontenjanların açıklanmasına sıra geldi. 2014 yılı 40 bin öğretmen ataması ndan hangi branştan kaç öğretmen alınacağı MEB tarafından bugün yarın açıklanacaktır. Öğretmen adayları kendi branşlarına göre tercih yapacak ve yerleştirme işlemi kısa bir süre içerisinde yapılacaktır. Tüm öğretmen adayları na şimdiden başarılar, atanan öğretmenler e de hayırlı görevler diliyoruz... 2014 yılı 40 bin öğretmen atamasıyla ilgili tüm detaylar blogumuzdan duyurulacaktır. Bizi izlemeye devam ediniz... Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönde