Ana içeriğe atla

Üniversite ek yerleştirme başvurusu için bugün son gün

Üniversite ek yerleştirme başvurusu için bugün son gün. Konu ile iligli Ösym'nini yapmış olduğu duyuru metni aşağıda paylaşılmıştır.

DUYURU
(30 Eylül 2013)

2013-ÖSYS: Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri

25 Eylül 2013 tarihinde başlayan 2013-ÖSYS Ek Yerleştirme için tercih işlemleri, 30 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir.

Adaylar tercihlerini isterlerse bir başvuru merkezi aracılığıyla, isterlerse internetten kendileri bireysel olarak yapabileceklerdir. Başvurularını internetten yapmak istemeyen adaylar doldurdukları Tercih Formu ve nüfus cüzdanı/pasaportları ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezine tercih için başvuracaklardır. İnternet kullanımında deneyimli olmayan ya da yanlış yapmaktan çekinen adayların Başvuru Merkezlerini kullanmaları önerilmektedir. Başvuru Merkezleri resmi iş saatleri arasında başvuru alacaklardır. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru 30 Eylül 2013 saat 23.59’a kadar yapılabilecektir. Tercih işlemini bir Başvuru Merkezinden yapmak isteyen adaylar, tercih bildirim işleminin son günü olan 30 Eylül 2013 tarihinde Başvuru Merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurmalıdır.


Tercih gönderme süresi uzatılmayacaktır. Bu nedenle adayların, tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla göndereceklerse süresi içinde bir Başvuru Merkezine gitmeleri; tercihlerini internet üzerinden bireysel olarak yapacakların ise “Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan Tercih Listesinin bir dökümünü alarak saklamaları gerekmektedir.

Tercih işlemlerini tamamlayan tüm adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri ve yerleştirme işleminin diğer aşamalarında gerekebileceğinden yazıcıdan tercih kayıt bilgilerinin bir dökümünü alarak saklamaları önemle hatırlatılır.

2013-ÖSYS adaylarına ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kütlenin korunumu yasası nedir örnek sorular ve çözümleri

Kütlenin korunumu yasası nedir örnek sorular ve çözümleri Kimya dersinin konularından olan kütlenin korunumu konusunda bu sayfamızda kısa öz bilgiler vereceğiz. Kütlenin korunumu yasası olarak bilinen kimya dersi konusunda önemli bilgileri ve yine kütlenin korunumu kanunu ile ilgili çözümlü örnekler de sizlerle bu sayfada paylaşılacaktır. Değerli öğrenciler kütlenin korunumu yasası ile ilgili çözemediğiniz soru olursa veya merak ettiğiniz bir bilgi olursa bu sayfanın altındaki yorum kısmından yada iletişim kısmından bize ulaştırabilirsiniz. Şimdi kütlenin korunumu yasası kanunu ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz. Kimyasal tepkimeye giren maddelerin kütlesi kadar kütlede çıkan ürün olmasına kütlenin korunumu kanunu denir. Fiziksel tepkimeler sonucunda da Kimyasal tepkimeler sonucunda da kütlenin korunumu yasası geçerlidir. (Erime, donma, buharlaşma vb.) Örnek Sorular ve Çözümleri ÖRNEK 1 A nın hepsi 100 gr B ile reaksiyona giriyor. Reaksiyon sonucu ortaya çıkan A

Okulistik sayfasına giriş nasıl yapılır?

Okulistik sayfasına giriş nasıl yapılır?, Okulistik giriş nasıl yapılır?, Okulistik sayfası, Okulistik sistemi, Okulistik girişi, Okulistik sayfasına nasıl girilir, Okulistik sayfa bilgileri, Okulistik Okulistik Fatih projesinde sanal okul sistemi dir. Öğretmen ve öğrenciler için kurulan okulistik sistemi ne sayfasına nasıl girilebilir. Okulistik sayfası na aşağıdaki linkten girebilirsiniz. Okulistik sistemi ne hem öğretmenler hemde öğrenci velileri girebilmektedir. Öğretmenler öğrencilerin notları nı girebilmekte, veliler ise çocuklarının not larını görebilmektedirler. Okulistik giriş için tıklayınız... MEB Okulistik Öğretmen Girişi için tıklayınız

Rakam nedir Rakamlar Nelerdir Sayı ile Rakam Arasındaki Fark

Matematik dersinde kullanılan rakamlar hakkında bu yazımızda sizlere sınav bilgileri blogu olarak bilgi vermeyi amaçlıyoruz. Bildiğiniz gibi matematik çeşitli sayılar dan ve bu sayıların arasındaki işlemlerden oluşur. Matematikte rakamlar çok önemlidir. Çünkü bir anlamda rakamlar matematiğin alfabesi durumundadır. Şimdi nedir bu rakamlar? der gibi olduğunuzu duyar gibiyim. Tabi rakamların neler olduğunu, rakam denince nelerin akla gelmesi gerektiğini, rakamların nerelerde kullanıldığını açıklayacağız. Evet nedir bu rakamlar , rakamlar kaç tanedir , rakam örnekleri, rakam ile sayı arasındaki fark gibi birçok bu yazıdan sonra cevap bulacaktır. Değerli bilgi de bilgi ziyaretçimiz rakam 0 dan 9 kadar olan sayılara denir. Yani rakamlar şunlardır. 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 rakamdır. Rakam dediğimiz zaman aklımıza 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 gelmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken konu 0 da bir rakamdır. Rakam aslında sayıları oluşturanlardır. Yani rakamlar ı kullanarak sayılar