Ana içeriğe atla

Merkezi Hastane Hekim Randevu Alma Sitemi

Merkezi Sistemden Hastane ve doktor randevusu alma

Bildiğiniz gibi önceden hastahaneler kendi internet siteleri üzerinden randevu vermekteydiler. Artık hastahanelerden doktorlardan randevu alma işlemleri artık merkezi sistem üzerinden randevu alınmaktadır.

Türkiye'nin her yerindeki hastalar veya muayene olmak isteyen kişiler gerek diş tedavisi gerek diğer hastalıklar için muayene olmaları için Sağlık Bakanlığının Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden randevu almaları gerekmektedir.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden istediğiniz doktoru ve muayene olmak istediğiniz bölümü ve hastahaneyi seçebilmektesiniz. Hatta il farkı olmadan istediğiniz ilden ve istediğiniz hastane ve doktordan randevu alınabilmektedir.


Merkezi Hekim Randevu Sisteminin internet adresi http://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ dir. Bu adrese girmek suretiyle ilk önce kısa bir üyelik işlemi yapmanız ve şifre belirlemeniz gerekmektedir. Ardından TC kimlik numarası ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapabilmektesiniz.

Bu sayfadaki aşağıdaki linke tıklayarak Merkezi Hekim Randevu Sistemine girebilir ve buradan istediğiniz il hastane bölüm ve doktordan randevu alabileceksiniz.

Merkezi Hekim Randevu Sistemine giriş yapabilmek için aşağıdaki linke ilk önce tıklamanız ve karşınıza çıkan ekrana TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Sisteme giriş yaptıktan sonra il seçilmeli ve il seçildikten sonra hastane bölüm seçim işlemi yapılarak çıkan doktorlardan birini istediğiniz seçebilirsiniz. Doktor seçilince doktorun en erken randevu tarihi aşağıda belirecek ve istediğiniz tarihi seçerek sağ tarafta çıkan saatlerden muayene olmak istedğiniz saati seçerek randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca rendevu alma işlemini internetten yapmak istemeyenler için telefonla da randevu alınabilmektedir. Randevu almak için 182 yi çevirmeniz ve isteklerinizi çıkan kişiye iletmeniz yeterli olacaktır.

Tüm muayene olacak olanlara hastalara acil şifalar dileriz.

Merkezi Hekim Randevu Sistemine Girmek ve Randevu Almak İçin Tıklayınız

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kütlenin korunumu yasası nedir örnek sorular ve çözümleri

Kütlenin korunumu yasası nedir örnek sorular ve çözümleri Kimya dersinin konularından olan kütlenin korunumu konusunda bu sayfamızda kısa öz bilgiler vereceğiz. Kütlenin korunumu yasası olarak bilinen kimya dersi konusunda önemli bilgileri ve yine kütlenin korunumu kanunu ile ilgili çözümlü örnekler de sizlerle bu sayfada paylaşılacaktır. Değerli öğrenciler kütlenin korunumu yasası ile ilgili çözemediğiniz soru olursa veya merak ettiğiniz bir bilgi olursa bu sayfanın altındaki yorum kısmından yada iletişim kısmından bize ulaştırabilirsiniz. Şimdi kütlenin korunumu yasası kanunu ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz. Kimyasal tepkimeye giren maddelerin kütlesi kadar kütlede çıkan ürün olmasına kütlenin korunumu kanunu denir. Fiziksel tepkimeler sonucunda da Kimyasal tepkimeler sonucunda da kütlenin korunumu yasası geçerlidir. (Erime, donma, buharlaşma vb.) Örnek Sorular ve Çözümleri ÖRNEK 1 A nın hepsi 100 gr B ile reaksiyona giriyor. Reaksiyon sonucu ortaya çıkan A

Okulistik sayfasına giriş nasıl yapılır?

Okulistik sayfasına giriş nasıl yapılır?, Okulistik giriş nasıl yapılır?, Okulistik sayfası, Okulistik sistemi, Okulistik girişi, Okulistik sayfasına nasıl girilir, Okulistik sayfa bilgileri, Okulistik Okulistik Fatih projesinde sanal okul sistemi dir. Öğretmen ve öğrenciler için kurulan okulistik sistemi ne sayfasına nasıl girilebilir. Okulistik sayfası na aşağıdaki linkten girebilirsiniz. Okulistik sistemi ne hem öğretmenler hemde öğrenci velileri girebilmektedir. Öğretmenler öğrencilerin notları nı girebilmekte, veliler ise çocuklarının not larını görebilmektedirler. Okulistik giriş için tıklayınız... MEB Okulistik Öğretmen Girişi için tıklayınız

Rakam nedir Rakamlar Nelerdir Sayı ile Rakam Arasındaki Fark

Matematik dersinde kullanılan rakamlar hakkında bu yazımızda sizlere sınav bilgileri blogu olarak bilgi vermeyi amaçlıyoruz. Bildiğiniz gibi matematik çeşitli sayılar dan ve bu sayıların arasındaki işlemlerden oluşur. Matematikte rakamlar çok önemlidir. Çünkü bir anlamda rakamlar matematiğin alfabesi durumundadır. Şimdi nedir bu rakamlar? der gibi olduğunuzu duyar gibiyim. Tabi rakamların neler olduğunu, rakam denince nelerin akla gelmesi gerektiğini, rakamların nerelerde kullanıldığını açıklayacağız. Evet nedir bu rakamlar , rakamlar kaç tanedir , rakam örnekleri, rakam ile sayı arasındaki fark gibi birçok bu yazıdan sonra cevap bulacaktır. Değerli bilgi de bilgi ziyaretçimiz rakam 0 dan 9 kadar olan sayılara denir. Yani rakamlar şunlardır. 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 rakamdır. Rakam dediğimiz zaman aklımıza 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 gelmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken konu 0 da bir rakamdır. Rakam aslında sayıları oluşturanlardır. Yani rakamlar ı kullanarak sayılar