Ana içeriğe atla

Ösymden kpss lise önlisans sınavına gireceklere önemli uyarı

Ösymden kpss lise önlisans sınavına gireceklere önemli uyarı Nüfus cüzdanı olmayanlar, nüfus cüzdanlarında fotoğraf olmayanlar, nüfus cüzdanlarında soğuk mühür yok olmuş olanlar, TC kimlik numarası kimliklerinde olmayanlar aman dikkkat bu uyarı sizleri ilgilendiriyor.

Ösymden kpss lise önlisans sınavına gireceklere önemli uyarı
BASIN DUYURUSU
(24 Eylül 2014)

Nüfus Cüzdanı Olmayan/Nüfus Cüzdanında T.C. Kimlik Numarası/Fotoğrafı Bulunmayan/Soğuk Damgası silinmiş 2014 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Ön Lisans Adaylarının Dikkatine

26/09/2012 tarihli ve 28423 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Adayların ve Sınav Görevlilerinin Sınav Binalarına Giriş Koşullarına İlişkin Yönetmelik gereğince adayların sınavlara alınmalarında Sınava Giriş Belgesi ile birlikte Nüfus Cüzdanı veya süresi geçerli pasaport bulundurulması zorunludur. Bunların dışında bir özel kimlik belgesi geçerli değildir. Ancak bu durum, sınavdan bir gün önce nüfus cüzdanını kaybeden adaylar için sorun oluşturmakta, bu durumdaki adayların, hafta sonu tatili olması nedeniyle yeniden nüfus cüzdanı edinemedikleri için sınava girmeleri mümkün olmamaktadır.

Başkanlığımız tarafından, 27-28 Eylül 2014 tarihlerinde yapılacak 2014 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Ön Lisans’a katılacak adaylardan nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğrafı bulunmadığı veya soğuk damgası belirsiz hale geldiği için sınava katılamayacak durumda olabilecek adayların mağdur olmamaları amacıyla; İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden sınavın yapılacağı sınav merkezlerinde 27 Eylül 2014 Cumartesi ile 28 Eylül 2014 Pazar günü saat 07.00-09.45 saatleri arasında İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerinin bu durumda olan ve elinde ilgili sınava ait Sınava Giriş Belgesi bulunan adaylara sınava girmek için gerekli olan Nüfus Cüzdanı vermek için açık tutulması talep edilmiş, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce bu talebimize olumlu görüş bildirilerek, sınavın yapılacağı sınav merkezlerinde bu tarihlerde İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerinin açık tutulacağı belirtilmiştir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Bu yayınımızla ilgili yorumlarınızı yazının en altında bulunan yorum kısmından gönderebilirsiniz.

Her türlü sınavla ilgili paylaşımların yapıldığı sitemiz yayınlarından anında haberdar olabilmeniz için mail listemize katılın.

Ayrıca sosyal paylaşım sayfalarımızı da takip ederek yayınlarımızdan anında haberdar olabilirsiniz.

Her türlü öneri istek eleştirilerinizi iletişim kısmından bizlere gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kütlenin korunumu yasası nedir örnek sorular ve çözümleri

Kütlenin korunumu yasası nedir örnek sorular ve çözümleri Kimya dersinin konularından olan kütlenin korunumu konusunda bu sayfamızda kısa öz bilgiler vereceğiz. Kütlenin korunumu yasası olarak bilinen kimya dersi konusunda önemli bilgileri ve yine kütlenin korunumu kanunu ile ilgili çözümlü örnekler de sizlerle bu sayfada paylaşılacaktır. Değerli öğrenciler kütlenin korunumu yasası ile ilgili çözemediğiniz soru olursa veya merak ettiğiniz bir bilgi olursa bu sayfanın altındaki yorum kısmından yada iletişim kısmından bize ulaştırabilirsiniz. Şimdi kütlenin korunumu yasası kanunu ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz. Kimyasal tepkimeye giren maddelerin kütlesi kadar kütlede çıkan ürün olmasına kütlenin korunumu kanunu denir. Fiziksel tepkimeler sonucunda da Kimyasal tepkimeler sonucunda da kütlenin korunumu yasası geçerlidir. (Erime, donma, buharlaşma vb.) Örnek Sorular ve Çözümleri ÖRNEK 1 A nın hepsi 100 gr B ile reaksiyona giriyor. Reaksiyon sonucu ortaya çıkan A

Okulistik sayfasına giriş nasıl yapılır?

Okulistik sayfasına giriş nasıl yapılır?, Okulistik giriş nasıl yapılır?, Okulistik sayfası, Okulistik sistemi, Okulistik girişi, Okulistik sayfasına nasıl girilir, Okulistik sayfa bilgileri, Okulistik Okulistik Fatih projesinde sanal okul sistemi dir. Öğretmen ve öğrenciler için kurulan okulistik sistemi ne sayfasına nasıl girilebilir. Okulistik sayfası na aşağıdaki linkten girebilirsiniz. Okulistik sistemi ne hem öğretmenler hemde öğrenci velileri girebilmektedir. Öğretmenler öğrencilerin notları nı girebilmekte, veliler ise çocuklarının not larını görebilmektedirler. Okulistik giriş için tıklayınız... MEB Okulistik Öğretmen Girişi için tıklayınız

Kan dolaşımının önemi nedir neden niçin gereklidir?

Kan dolaşımının önemi nedir neden niçin gereklidir? Bu yazımızda canlılar için kan dolaşımı nın öneminden ve kan dolaşımı ile gerçekleştirilen işlemleri anlatacağız. İşte kan dolaşımı ve kan dolaşımı sayesinde canlılardan yapılan işlemler. Çünkü Kan dolaşımı ile , -Hücreler arasında oksijen taşınabilmekte , -Hücrelerdeki atık maddeler taşınabilmekte, -Hücrelerin besin ihtiyacı karşılanmakta, - Kan dolaşımı için gerekli olan s ı caklık dengesi muhafazası sağlanmaktadır. İşte bu nedenlerden dolayı kan dolaşım ı önemlidir .